fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

dobrinja - 88429 - 31.01.2014 : Fejsal Dzipa Bec - best (1)

O pisanju onih koji su stradali na Dobrinji


Poštovana osobo "preko bare",

pročitao sam vašu priču, dirljiva je nema šta. Kao što vidite, ja se sam javljam, tako da me niko ne mora tražiti, kao što me niko i ne traži.

Sve ratne priče u pomalo tužne, ako su istinite, a ako nisu onda imamo problem. Ne želim da kažem da vaša priča nije istinita ali imena koja ste ovdje naveli meni nisu poznata iako sam poznavao većinu stanovnika naselja Dobrinja. Da li je vas neko hapsio ili maltretirao, vi bi danas sigurno imali sve podatke od tih osoba, za 19 godina koliko tragate. Bilo bi korektno od vas da navedete dokaze dešavanja, ili puna imena osoba počinilaca tih, nad vama učinjenih nedjela. Kazna je neizbježan dio svakog zločina u bilo kojem obliku. Uopšte ne razumijem zašto krijete svoj identitet, niste vi počinili ta nedjela nego su ona počinjena nad vama i vašom majkom. Kada ste vać pomenuli moje ime morao sam reagovati, smatram da klevetanje po principu rekla-kazala nije mjerodavno da se nalazi na ovom forumu. I kao što vidite iz priloženog ja se ne krijem, tusam.

Zamolio bih vas da razmislite prije nego što spomenete bilo čije ime, jer ovo su jako ozbiljne stvari. Zaboravite propagandu i malo bolje razmislite. Po vašim pričama i pričama gospodje Anđe i izvjesne Dine Minić na Dobrinji je stradalo više Srba nego što ih je tamo stanovalo.

S poštovanjem!

Fejsal
Idi na stranu - |listaj dalje|