fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

prepiska - 88409 - 30.01.2014 : Stanislav Vogošća-Trebinje - best (1)

Srđan Aleksić


Što se tiče Srđana Alesksića ja mogu iznijeti par činjenica o njemu što znma od ljudi koji nemaju razloga da lažu a vi procjenite samo zašto se to sve tako završilo!

Prije tog nesretnog dana ima par činjenica sa kojima javnost iz nekog razloga nije skroz upoznata a koje sam čuo.

Mnogi ne znaju da je Srđan bio prijatelj sa tim momkom muslimanom i da je sa njim imao neku vrstu biznisa - mislim da je ovaj nabavljao neke farmerke iz Pazara pa su ih prodavali - da Srđan potiče iz porodice koja je više naginjala ka komunizmu a manje srpstvu (koje je u to vrijeme ratno bilo jako izraženo, da je kada je počeo rat prvo služio u vojsci Republike Srpske pa iz nje istupio zbog nekih nesuglasica i neslaganja i kasnije postao pripadnik neke vrste paravojne formacije!

Tog kobnog dana, kada su pripadnici VRS legitimisali lica ispred stanice milicije, svi koji su se zatekli u gradu legimitisani su a među njima i već pomenuti musliman nakon čega je došlo do incidenta. Ubrzo se u to umiješao i Srđan, a lica koja su su vršila legitimisanje su se fizički obrčunala sa ovim momkom vjerovatno frusrirana sa svim ovim što sam već pomenuo o njemu a dalji tok događaja je svima znan!

Zelim da samo kažem da bi malo ko ovakav čin hrabrosti izveo, ali u ona vremena kada su svi imali vlast i vladalo opšte bezzakonje malo ko je mogao predvidjeti šta će nečiji postupak da proizvede kod drugih!
Idi na stranu - |listaj dalje|