fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

rsk - 87923 - 01.01.2014 : Vaske Vasiljevic Beograd - best (1)

Još ponešto o RSK


Što se ovog filma tiče, meni se sve čini da se posthumano odogvornosti oslobađa Babić, a sva krivica se svaljuje na Martića koji je nažalost dobio kaznu u Hagu od 35 godina. Hej, dobio 35 godina a one ustaše Gotivana, Markač, Čermak su oslobođeni za najveće etničko čišćenje u Evropi nakon 2. svetskog rata.

I još nešto! Taj plan Z4 je bio neka vrsta navlakuše, isto kao erdutski sporazum za Istočnu Slavoniju, Baranju i Zapadni Srem. Ovde je najviše upravu Boro Mikelić mada je i on mutan odakle 108 miliona maraka u budžetu? Mora da je švercovao sa muslimanima u Cazinskoj karijini i Bihaćkoj regiji, mada ja sam ga ja slušao kad je rekao da je plan Z4 bio nesiguran da se sprovede i da se usvoji zato što plavi šlemovi nisu produžili mandat za ostanak u Hrvatskoj pa je zato Martić nije hteo da prihvati plan.

Preporučujem da pročitate knjigu generala Sekulića koji kaže da je Knin pao u Beogradu i dnevnik obaveštajca iz rata u Hravatskoj pa će vama biti još jasnije stanje u RSK i zapadnoj Bosni u toku rata.
Posebna je priča onaj Drago Kovačević, predratna pijandura iz Knina. Slušao sam šta o njemu pričaju da se pre rata pijan stalno valjao po kanalima a sada nekome soli pamet jer je danas aktivan u Čedinom LDP i ima svoj blog na B92. Na osnovu ovoga možeš zaključiti kakav je on čovek i koliko mu je stalo da negovih Krajišnika.
Idi na stranu - |listaj dalje|