fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

prepiska - 87651 - 15.12.2013 : Vuk Gradinski Nišići - best (0)

Nije mi jasno....


Jedan moj stric imao je običaj da kada igra tablić i dijeli "spati" karte u špilu, "žive" na jednu a ostale na drugu polovinu. Na primjedbu protivnika da to nije uredu, kazao bi:"Ti kad budeš dijelio, ti miješaj". Naravno, to je njegovo pravo, kao i pravo onoga koji "drži makaze" da cenzuriše tekstove na ovome forumu.

Poštujem to u potpunosti ali me kopka crv sumnje, nije mi jasno zašto je moj tekst, objavljen ovdje pod brojem 87595, cenzurisan, odnosno bukvalno prepolovljen, dok, recimo, tekst pod brojem 87609 u kojem je autor u suštini rekao isto što i ja, ali na drugi način, uobičajen na ulici i u kafani ali ne i u pisanim djelima, je ugledao svjetlost monitora i ekrana.

Cilj mi nije polemisati i braniti napisano a neobjavljeno nego bih da zamolim moderatora da moj tekst koji sadrži nepodobne dijelove jednostavno odbaci u treš jer iza ostatka ne stojim ja, pa nema smisla ni objavljivati.

Poštovani,

Tvoje tekstove nikada nisam cenzurisao, niti imam namjeru da to radim. Možda je to zbog lošeg HTML-a, ili nekog drugog razloga - odmah ću da provjerim pa ću ti javiti.

Sličan komentar sam dobio i od majke onog Sergeja, a nisam to uradio.

U svakom slučaju se izvinjavam a čitaoce molim da Tvoj tekst ponovo pročitaju.
Idi na stranu - |listaj dalje|