fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

treskavica - 86657 - 11.09.2013 : Zis Hadzici - best (0)

O mogućoj zamjeni poginulih


Pozdrav za Foču i za gospođu Lidiju!

Prvo da odgovorim Mići jer me čovjek strahovito nervira i tvrdi da sam lažov. Zamolio bih ga da pročita moje ranije prepiske, tačnije kada sam se tek uključio i neka malo bolje prostudira pa će znati da ja nisam učestvovao u tim dejstvima ali sam bio poslat u grupi koja je izvukla tijela Mališa i Šiša za razmjenu. Pokušao sam da objasnim šta se desilo i dalje tvrdim da u zoni dejstva moje jedinice niko nije zarobljen ma koliko to grubo zvučalo.

Ukoliko malo bolje pogledate moje tekstove vidjećete da sam imao najbolje namjere, a ni slučajno maltretiranje nekoga poput porodica ovih ljudi jer one nisu ništa krivi.

Za Foču:

Daj mi neki kontakt broj i ja ću tebe nazvati direktno a ja sam bio na Treskavici prije par dana kako sam obećao i dalje informacije ću da ti dam lično.

Porodici:

Žao mi je na svemu, ali imam lična iskaustva, kako sam naveo prije, da su tijela greškom zamjenjena pa su pogrešni ležali u tuđim grobovima ali ako ste vi sigurni, kako reče Foča, da su vaši ukopani tu, onda je sve ovo bespotrebno i previše bolno za vas. Meni je žao ako sam ja kriv za to.

Još da kažem Foči da mi ostavi način kako da ga kontaktiram pa neka on odabere šta je za njega prihvatljivo u ovom svemu ovome, a takođe i vi ga možete kontaktirati na isti način pa razmijenite informacije.
Idi na stranu - |listaj dalje|