fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

treskavica - 85849 - 11.07.2013 : Zis Hadzici - best (0)

Mališ i Šiš


Žao mi je da neko ko nije bio tu, uporno piše da je učestvovao u akciji u kojoj je stradao pokojni Mališ. Odgovorno tvrdim da na toj dionici i zoni napada moje jedinice "nitko nije zarobljen" ako jeste onda je, može biti , povlačeći se nabasao na drugu jedinicu jer kako sam naveo, u toj operaciji učestvovalo je više jedinica pa stoga ako je i zarobljen sigurno nije na mjestu pogibije Mališa i Šiša.

Kada je u pitanju prepoznavanje Šiša, ako imaš mogućnost (Foča) pitaj da li je (ovo mi teško pada kada moram napisati ali što je bilo bilo je) tijelo njegovo bilo u cijelosti pri pronalasku, jer kako sam i napisao vezano za Šiša, njemu je mrtvom jedan vojnik koji ga je, kako sam kaže prepoznao, odsjekao glavu. Napominjem da je bio u tom momentu već nekih sat-dva mrtav, ali kada je premješten za razmjenu, premješten je u cjelini.

Moram reći da, ako ga je netko poslije relativno kratkog vremena razmijenio, morao primjerit da je glava odvojena od tijela.

Ovo što sam napisao žao mi je ako čita neko od familije jer je potresno, ali mi nije želja da povrijedim već da pomognem jer ako je drukčije od ovoga onda trpe dvije familije - i ona koja ima tuđe tijelo a i ona koja možda još traži svog nestalog.

Pozdrav za Foču i javi ako budeš nešto od ovoga konkretno saznao.

Još jednom se izvinjavam ako kome ovakav tekst nanosi bol, ali svašta je bilo, dovoljno je reći da je bio RAT.
Idi na stranu - |listaj dalje|