fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

ogovaranja - 84335 - 14.04.2013 : Milijan V Sokolac - best (0)

Podrška Neveni Borovčanin


Moja podrška Neveni Borovčanin i jedna ispravka za očito neinformisane -Tomčić iz petnih žila stremi da bude nova predsjednica, a Stanar nema veze sa tim, lično je poznajem i sigurno znam da niti je imala niti trenutno ima pretenzije na to mjesto. Nemojte komentarisati ono što ne znate i prenositi dezinformacije!

Po Sokocu kolaju priče da je Stanar napala članove Mjesnog odbora i da vam kažem da je to najveća laž što sam ikad čuo. Napada je bilo ali ko je imalo upućen u taj duel sigurno zna i na koga se sve odnosilo, a i zbog čega. Ona sama je rekla da neće dopustiti da neko kupi poene blateći njeno ime, sve se moglo skontati obzirom na razne neukusne komentare koji su se mogli čuti u zadnje vrijeme. Kao ona je omalovažila skup, pa ta žena nikad nije omalovažila ni dijete a kamo li ljude sa kojima se poznaje, živi i radi.

Stanareva je realna, spremna je svakome pomoći ali kad je neko dirne na pravdi Boga onda sam siguran da ne bira sredstva i naplaćuje dugove. Nije fer spominjati je na način na koji to mnogi učiniše do sada jer ta žena je dala veliki doprinos i stranci a i našoj opštini kroz posao koji obavlja svakodnevno!
Idi na stranu - |listaj dalje|