fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

treskavica - 82902 - 22.02.2013 : Foča X - best (0)

Još nešto o Šišu


Zis,

nemoj da vjeruješ šta drugi pričaju o Šišu. Ja sam ga poznavao od rođenja pa do njegove smrti. Bio je veliki čovjek i nije bio kukavica da se iživljava ne nejakim i zarobljenicima.

Jednom prilikom smo na Lutoj zarobili vašeg komandira voda, mislim da se Ekrem zvao i počeli su da ga biju neki srpski "junaci" kad je Šiš i naša jedinica stala u njegovu odbranu. Ali o tome drugi put.

Jedno pitanje za tebe: kako ste znali da je Šiš oficir kada sa sobom nije imao nikakve dokumente jer mi nikada nismo sa sobom nosili nikakve dokumente. Zatim kako da se Šiš razmjeni u prvoj razmjeni a Mališ u zadnjoj. Da li možda znaš odgovor. Ko je mogao reći "to je Šiš" kad su svi "ubijeni" u borbi. Neko je bio živ gore od naših kad ste zauzeli tu kotu. Ja imam informaciju da je jedan naš vojnik zarobljen i da je on rekao to je Šiš.

Zis, pošen si i ne pljuješ po našima što pokazuje da si rođen u zdravoj (mi kažemo domaćinskoj) kući. Želim ti svu sreću i tvojoj porodici i da te zamolim da pokušaš što saznati o ovom vojniku. Znam da je mrtav to je sigurno, ali da i On nađe pokoj svojoj duši.

Pozdrav!
Idi na stranu - |listaj dalje|