fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

srebrenica - 81872 - 24.01.2013 : Vogošćanin Pravi Vogošća - best (3)

Kako je spremana optužba za genocid u Srebrenici


Snimak jedinice "Škorpioni" koji je poslužio za stvaranje utiska o nekakvom genocidu koji se navodno desio u Srebrenici 11. jula 1995. godine, je ustvari izrežirano "streljanje". Na snimku se jasno vidi kako nakon lažnog streljanja, "žrtva" ustaje i skudaju mu lisice sa ruku. Uz to, na krajevima cevi automatskih pušaka, vide se pojačnici trzaja koji se stavljaju na cev onda kada se koristi manevarska, a ne bojeva municija. Oni su sive ili bele boje i navrću se na kraj cevi. Dakle, prevedeno na narodni jezik, korišćeni su ćorci umesto pravih metaka.

Pored pojačnika trzaja na cevi, koji se koristi za manevarsku municiju (ćorke), zvuk pucnja jasno ukazuje da je korišćena manevarska municija. Ovaj snimak jasno dokazuje da je ceo događaj lažan. Nije bilo streljanja! Nije bilo genocida. Pogledajte sada snimak, i obratite pažnju na sledeće detalje:

- zvuk pucanja
- beličaste krajeve cevi
- ustajanje "žrtava"
- skidanje lisica


Podsećamo da je priču oko navodnog streljana, pre nekoliko godina, pokrenuo "Fond za humanitarno pravo" na čijem čelu se nalazi Nataša Kandić, osvedočeni srbomrzac. Zbog medijskog mraka u kojem se nalazimo, gotovo je nemoguće da istina izađe na videlo. Marionetska vlast u Srbiji, koju predvode najveći izdajnici u istoriji Srpske države, strogo kontroliše sve medije, elektronse i štampane, kako bi ispunila domaći zadatak koji je dobila od svojih zapadnih gospodara i sponzora.

Zato molimo sve pravedne Srbe da proslede ovaj snimak na bilo koji način, da bi istina konačno izašla na videlo. Objavite ovu stranicu na fejsbuku, tviteru, nekoj drugoj društvenoj mreži ili snimak preuzmite.

Idi na stranu - |listaj dalje|