fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

dejton - 79961 - 27.11.2012 : Delija Zvornik - best (0)

Odgovor za Diverzanta


Poštovani,

kao prvo izuzetno cijenim tvoje pisanje, pogotovo o ratnim dejstvima tvoje slavne jedinice. Nisam imao priliku da se borim rame uz rame sa vama ali sam iz mnogo izvora o vama čuo sve najbolje.

Kao drugo, o Dejtonu mi niko ne može promijeniti mišljenje, pogotovo o u vezi riječi IZDAJA. Postoji ona izreka da ko drži glavni grad taj drži i ključ rata, e mi smo taj ključ predali ili bolje reći prodali u Dejtonu.

O tome zašto je ta bratija došla pred Banjaluku i sam znaš da je i to dio jedne velike veleizdaje, koja kreće od pada Srpske Krajine pa nadalje i da im neko nije naredio da stanu i Drina bi nam bila plitka.

Mnogo vremena provodim u Brčkom i veoma dobro poznajem sva dešavanja od Suljagića Sokaka, Dizdaruše, Broda, Brke i ostalih dijelova Brčanskog ratišta i prema riječima ratnih veterana nisam baš siguran da je taj najtanji dio koridora bio u tolikoj opasnosti kao što ti tvrdiš. Možda su njihova mišljenja previše subjektivna ali ja im poprilično vjerujem. Vjeruj mi da ovo pišem što se kaže u "jednom dahu" jer me uhvati muka kada se samo svega sjetim i nema šta mi ne pada na pamet. Ja bih imao toliko toga da napišem ali čim sjednem za računar izgubim volju za prepričavanjem ratnih doživljaja.

U svakom slučaju veliki pozdrav za tebe!
Idi na stranu - |listaj dalje|