fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

pomoc - 7382 - 03.04.2006 : Zeljko Tomic Sokolac - best (1)

Potrebna pomoc


Zbog obaveza koje imam na radu na srpsko-engleskom rijecniku, kao i nekoliko foruma koje uredjujem, nisam u stanju da za vrijeme svog slobodnog vremena uradim sve sto bih zelio da ovaj forum bude sadrzajan. Zbog toga se obracam vama, u nadi da ce mi neka "dobra dusa" pomoci.

Kao prvo, potrebno mi je da mi neko prevede clanke koje sam stavio u rubriku Istorija-Markale(Eng). Radi se o clancima "Mistery of the Marcale Massacre" kojeg je napisala Eve-Ann Prentice, kao i o clanku "Crime at the 'Markale' marketplace in Sarajevo" koji je odlomak iz knjige generala Michael Rose (Majkl Ruoz). Napominjem da su ovi clanci preuzeti sa interneta, pa je vrlo moguce da ih je neko vec preveo. Mozda bi nekoliko minuta provedenih na "GOOGLE" bilo korisnije, nego ih ponovo prevoditi.

Pored toga, ako bi neko mogao da mi prevede clanak "The Story Behind Srebrenica", kojeg sam napisao ja, ali nikada nisam imao vremena da ga prevedem i na srpski. On se nalazi u rubrici Istorija-Srebrenica(Eng. ) Zatim, u rubrici Price-English Stories se nalazi i prica o mom prijatelju Zoranu Rundicu, koji je rodjen u selu Vrabci kod Sokoca, a kao civil ubijen u Sarajevu samo zato sto je Srbin koji je imao nesrecu da je rodjen na Sokocu.

S obzirom da mi engleski nije maternji jezik, bio bih veoma zahvalan svim onim koji naprave bilo kakve ispravke na svim tekstovima koje sam ja pisao. Ja sam, prije svega kompjuter programer, i pisanje na srpskom (a i engleskom) jeziku mi nije bas profesija. Sve ispravke i prevode mozete slati na moj email slavicnetŽhotmail. com.

Unaprijed zahvalan,
Zeljko
Idi na stranu - |listaj dalje|