fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

treskavica - 73162 - 27.08.2012 : Terminator Škile BiH - best (0)

Okruženje na Lupoču


Ne znam zašto misliš da je Lupoč prvi dan bio okružen jer mi smo kasno popodne toga dana snijeli pokojnog Ranka do minobacača, koji je u to vrijeme još uvijek bio živ. Nikakvog okruženja nije bilo.

Da su oni imali ubačen jedan bataljon misliš da to ne bi uradili? Nikakvo povlačenje u tom slučaju ne bi bilo moguće sem da skačemo sa onih stijena. Interventni vod prvi dan nije imao nikakav okršaj, sem na početku kada su na početku te pucnjave okrenuli muslimane prema vama.

Za drugi dan ne znam jer smo ostali na minobacačima i tada smo ispod Kobiljače ili Vratla (zaboravio sam kako se zove ona prva čuka dođe sa lijeve strane od minobacača) slušali puškaranje kad je Šiš sa svojom ekipom upao u zasjedu (neko je doživao nekog i prijetio da će se krvi napit nekom ako ostane živ).

Gledali smo isto kad muslimani u koloni izlaze na brdo (Kobiljača ili Vratlo). Poslije toga je počela baš žestoka borba gore na Lupoču (opet smo prošli sa minimalnim gubicima kako je moglo biti) i do malo nekako ste se izvukli svi hvala bogu (ostao je samo jedan poginuli borac), a gore je na Lupoču neko urlao Mustafaaaa i pobjednički rafalao!
Idi na stranu - |listaj dalje|