fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

dobra_knjiga - 71252 - 02.07.2012 : Malislatki Backa Palanka - best (2)

Srpski etnografski zbornik


Gospodine Tomiću,

u mojoj elektronskoj arhivi postoji dosta knjiga u elektronskom zapisu tačnije u PDF formatu. Na moju veliku žalost do ovih knjiga sam došao i pored moga nepoznavanja engleskog jezika, sa Amerićkih sajtova i njihovih biblioteka, nešto malo sam skinuo sa srpskih sajtova.

Uputio sam u više navrata elektronske dopise SANU, Matici Srpskoj, Narodnoj Biblioteci Srbije, nikad mi nisu odgovorili zašto ove istoriske gradje nema na njihovim sajtovima.

Što je još gore ni jedna gradska biblioteka nema cjelokupna djela Jovana Cvijica, čak sam i dobio prekore što takve nezgodne knjige tražim, čast bibliotekaru u Bačkoj Palanci koji mi je pomogao da dođem do nekih knjiga u štampanom obliku koje sam kasnije uredno vratio.

U mojoj elektronskoj biblioteci posedujem VI knjiga Srpskog etnografskog Zbornika, Naselja srpskih Zemalja, Vladimir Skaric - Sarajevo i Njegova okolina, Jefto Dedijer...

Posebno je zanimljiva "Aneksija Bosne i Hercegovine 1908" i osvrt na nju od Jovana Cvijića, kas sam ovo proćitao vidio sam da je zapad bio pošten prema nama/ Istočne granice Republike Srpske se poklapaju sa onim što je Jovan Cvijić tražio.

Ima još toga, ali ne znam sta te interesuje.

Knjigu sam elektronskom poštom poslao 31. 05. , 16. 06. , 01. 07. 2012. godine ali nisu ti isporućene, kod mene nije registrovano da je pošta neisporućena.

71106, dobra knjiga , od 26. 06. 12 je napisao da se knjiga nalazi na sajtu Scribida, ali je u pitanju knjiga 3, a ne knjiga 5 koja tebi treba a i Ranku, knjiga 5 nije ni postavjena na pomenuti sajt.

Probaj da skineš sa ovog sajta ako nije blokiran: Internet Archive

Ako je potrebno prebaciću knjige na CD i poslati na adresu koju naznačiš bilo gdje u svijetu. Poslaću

Malislatki
Backa Palanka
02. 07. 2012. godine


Poštovani,

moram da ti priznam da zbog rada na ovom forumu nemam baš mnogo vremena da tražim knjige u PDF formatu. Ovu 5. knjigu sam upravo skinuo i zahvaljujem ti na informaciji.

Za CD ćemo se dogovoriti nekom drugom prilikom.
Idi na stranu - |listaj dalje|