fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

nesortirano - 69604 - 20.05.2012 : Novak Alimpić Beograd - best (1)

Za Andreja


Pozdrav Andrej od beogradskog debila. Tadića volem više od tebe... Za most mi se j..., u Beogradu ima svakakvih. Što mrziš Beograd kapiram, to sam kapirao i kao klinac, svuda su nas ribe volele a muškarci mrzeli.

Postoji mogućnost da nisi ispalio više metaka za Srpstvo od ovog beogradskog debila koji ti sada piše. Andrej, ni jedan musliman na ovom sajtu nikad ne reče beogradski debili! Golemo je to moj Andej, golemo!

Mladiću svaka čast za vojničku taktiku! I nama je inkognito pomagao '99, lažni položaji, makete tenkova njegova su taktika i još ponešto.

Karadžić je mučenik na robiji, ali nije sveta krava, je li pre rata robijao za privredni kriminal? Da li je trgovao teritorijama? Da li je Saša Karadžić pravio kombinacije sa Ismetom Bajramovićem - Ćelom, za promet ljudi, roba i usluga? Isto i sa Delimustafićem sarajevskim veletrgovcem i prvim covekom sarajevske policije? Koji je bosanski srpski debil muslimanima prodavao minobacačke granate ??!

Imam 12 svedoka da je Vogošćanska granata ispucana od strane Turaka udarila, a srećom nije eksplodirala, cela bato tako da je provaljena fora.. .

Da li je bahata Sonja Karadžić izbacila ranjenika iz helikoptera za Beograd?

Zar nije Momčilo Krjisnik ostao bez par šlepera cigareta koje mu je Ra tko Mladić oteo pa je kasnije vojsci podelio cigarete? Jesu li Beogradski debili šta loše uradili u Bosni? Ili ste to sami Andreju?

Novače,

izvinjavam se, moja greška što je takav komentar prošao "cenzuru". Danas sam kuvao pasulj, pa sam upravo tu rečenicu preskočio. :-)
Idi na stranu - |listaj dalje|