fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bosna_komentari - 69574 - 20.05.2012 : Amer Zametica - best (1)

Ne zamećem ja kavgu!


Ne zamećem ja kavgu, ako si na to mislio, nego samo pitam. Eto tvoji ratovali protiv turaka od pamtivjeka pa i ti nastavljaš tradiciju. Stalno spominjete Turke, muslimane (u svakom tekstu), te ne vidim kakve veze mi u BiH imamo sa Turcima. Nije Turska slala brigade da ratuju protiv vas '92 godine.

S druge strane musliman je vjeroispovijest, pa ni mi vas ne zovemo pravoslavci nego Srbi, pošto vi očigledno ne volite da vas zovu Bosanci, zato vi nas možete zvati Bosancima barem na ovom portalu, a ne muslimani.

Što se tiče naoružanje JNA, mislim da ne bi ni bilo rata da niste uzeli to silno naoružanje i bili sigurni u svoju pobjedu.

Izvinjavam se uredniku ako sam napisao nešto što će ga uvrijediti. Ja stvarno nemam namjeru da vrijeđam nikoga, samo iznosim svoje mišljenje kao i Vi vaše.

Amere,

najveća glupost koju si u ovom testu napisao je da je zbog rata došlo jer su Srbi uzeli naoružanje JNA. Ovo kažem zbog toga što su intelektualci, osobe malo pametnije od tebe, znali da će do rat doći još par godina prije 6. aprila 1992. godine. Uostalom, zar rat u Hrvatskoj i Sloveniji nije počeo gotovo godinu dana ranije?

Da te podsjetim, oružje i novac su muslimanima u Bosni počeli da pristiže 18 mjeseci prije nego što je rat počeo, a Srbima je isto podjeljeno tek u martu 1992. godine.

Moj prijateljski savjet za tebe je da nastaviš da čitaš i da se obrazuješ, pa kad dođeš do nekog nivoa da možeš postavljati inteligentna pitanja, ti se ponovo javi. U međuvremenu, sačuvaj svoje komentare za sebe, jer su oni ispod svakog nivoa ove stranice.
Idi na stranu - |listaj dalje|