fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

fakultet - 68774 - 22.04.2012 : Neba Bak Smederevo, Srbija - best (0)

Saobraćajni fakultet


Pomenu neko napad na Ježevi. Bio je tamo neki kontejner, tu je moj zemljak bio 3 meseca, čovek se zaljubio i ja mislim da se devojka zvala Sanja, bila je bolničarka i živela sa ocem u tom delu. Kad je bio napad, ja koji sam proveo dosta vremena po raznoraznim ratištima, i ko kaže da je bio neustrašiv taj laže. I ja sam bio budala na svoju ruku, ali tada sam se uplašio kao nikad.

Tom prilikom sam došao da obiđem zemljaka jer ga nije bilo duže vremena da siđe u Vogošću pa sam pomislio da je zaboravio na nas, a bilo nas je otprilike 30-tak u našoj grupi. Tom prilikom sam došao na ručak, i ništa nije nagoveštavalo da će biti bilo kakve akcije sa suprotne strane, znači bilo mi je sad ili nikad.

Hoću da kažem da se javljaju razno-razni heroji i svi su oni neustrašivi, ali nema tog čoveka a da pri bilo kojoj akciji nije imao dozu nekog straha, pa bilo to i pozitivna trema.

U toj pucnjavi muslimani su se približili na 20-tak metara od naše linije. Iako smo bili iznenađeni, nakon jednočasovnog puškaranja smo odbili napad. Tom prilikom smo imali dva ili tri ranjena, ne znam tačno, a za suprotnu stranu nisam siguran koliko ih je bilo ostalo na nasoj strani.

Nadovezao bih se i na Minerovu priču za Saobraćajni fakultet. Čovek je spominjao kako je moglo da se uđe bez ikakvih problema za koje smo i mi dobrovoljci bili upućeni na čelu sa komandirom Bucom, a i hteli smo da odradimo neku akciju, ali nekom iz vrha to nije nikako odgovaralo, to znam sigurno jer su nam čak i i indirektno stizale pretnje da ne pokušavamo ništa na svoju ruku dok komanda ne odobri. Od toga nikad nije bilo ništa iako smo mi i navaljivali jer smo znali kako da uđemo potokom, tu bi nas proveo neki dečačić koji je pobegao iz Fakulteta a koji je znao ceo Fakultet kao svoj džep. Tačno nam je objasnio gde su i straže i bunkeri. U vezi toga je bila samo priča da se negde odozgore, pretpostavljam sa Orlica baci "krmača" koja bi napravila pometnju dok bi mi upali na prepad, ali i od toga se odustalo, opet kažem da nekome takva akcija nije odgovarala.

Za taj predlog o kome govori Miner, i mi smo bili upoznati i znam da je ista bila do tančina isplanirana. Sve to nam je predočio komandir Buca. Pozdrav za sve.I ja sam se oduvjek pitao zašto se Saobraćajni fakultet održao tako dugo, a sad vas nakon ovog komentara pitam da li je moguće da su opštinske vlasti preko Saobraćajnog fakulteta imale nekakvu "saradnju" sa muslimanima. Prije svega mislim na šverc i tako nešto.
Idi na stranu - |listaj dalje|