fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

kosovo - 54082 - 01.12.2011 : Kosovo Metohija R.Srbija - best (0)

Sever Kosova


Gospodine Tomiću hvala na objavljenom tekstu.

Znate mi Srbi sa Kosova imamo potpunu medijsku blokadu kako kako kod državnih tako i privatnih televizija. Stičem utisak da su sve televizije pod kontrolom režima i zbog toga se o nama iznose samo laži i neistine a nikako prava istina. Mi samo želimo da živimo u R. Srbiji i nećemo se nikada složiti sa Tačijem i Tadićem da nas gurnu u šiptarsku državu.

Mi se borimo punih 12 godina za naš opstanak i to nenasilnim sredstvima. Nikada nismo nikoga provocirali i izazivali, danas smo tako blizu i čvrto sam uveren da se našim zahtevima mora izaći u susret jer se mi borimo nenasilno a nato nema rešenja za ljude, žene i decu koja im okrenu leđa na barikadama. Nema tog vojnika koji će da puca i gazi takve građane, inače blokada kfora i euleksa ne bi istrajala svih ovih meseci.

Vec sam napisao u prethodnom tekstu da niko od Srba nije pucao na okupacione vojnike kao ni 27. 09. (događaj u Jarinju) priča je nametnuta kako bi imali opravdanje za oružani napad na Srbe jer drugo rešenje nemaju niti imaju mogućniosti da odblokiraju sve puteve zato im je jedina pomoć režim u Beogradu.

Evo i jedne zanimljive priče sa barikada.

Jedan stariji gospodin kaže:

  • "Mi Srbi mnoge ratove smo dobili, Beograd je zarad Beograda sve dao i izdao samo radi Beograda. Daj Bože da se Mi Srbi ujedinimo i da se odreknemo Beograda, ne vredi Beograd jednog Knina a kamoli jednog Srpskog Sarajeva, Prizrena, Peći, Dečana, Gračanice...

  • Možda od te priče i bude nešto. Znam, ima onih koji će da poslušaju po nalogu izdajnički Beograd ali verujte mi da ima puno više nas koji neće da se povuku sa barikada. Verujte KFOR za nas Srbe koji se borimo nenasilnim sredtvima jednostavno nama rešenje.

    Pozdrav svim Srbima ma gde bili!

    Ne daj se Brate, i uz vas smo! Mislim da radiš pravu stvar što pišeš i samo nastavi ovako! Objavljuj svoje tekstove ne samo na ovoj stranici već i na drugim. Mislim da bismo mogli i mi da ti pomognemo tako što bismo sve ove tekstove i tvoje priče postavljati i na druge stranice. Što ih više ljudi pročita, veći odjek će da imaju.
    Idi na stranu - |listaj dalje|