fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

rogatica_politika - 27378 - 28.03.2011 : Zoran Janković Rogatica, RS - best (1)

Tatina ljepotica


Da je, kojim slučajem, u pitanju kćerka Ivane Perišić, rogatičke (TRENUTNE) političke moćnice, RTRS bi odmah došao da sa njom napravi prilog za centralnu informativnu emisiju "Dnevnik", a u "Glasu Srpske" fotografije bi bile na naslovnici. Međutim, pošto je kćerka Zorana Jankovića, a on je drznik koji misli svojom glavom, i njegovo dijete u Rogatici kažnjava se " ignorisanjem!

Naime, kad je u ovoj varošici, u aprilu 2010. godine održan izbor "Miss gornjodrinske regije" u okviru izbora "Miss RS za miss BiH za miss svijeta" u žiriju je bila Ivana Perišić. Slikala se za sve moguće medije, davala je izjave i politički se maksimalno promovisala, iako je hepening bio sajam ljepote i mode a ne nikako politički miting. Cio ovaj događaj organizovala je agencija "ABC models".

Moja kćerka, Jovana Janković, ekskluzivni je model ove modne kuće sa ekskluzivnim ugovorom koji ima samo petnaestak modela (od njih oko 300), a ima status i Fashion TV modela. Prva je djevojka u rogatičkoj istoriji koja se plasirala (godinu dana ranije) u finale izbora "Miss RS za miss BiH". A zatim bila učesnica izbora "Fashion TV" modela održanog na Kipru. Svega šest manekenki plasiralo se iz cijele BiH. Na pretposljednjoj fotografiji moja kćerka je krajnja desno a na posljednoj krajnja lijevo.

Jovana Janković, Rogatica
Jovana Janković je prva sa lijeve strane


U Rogatici, mom rodnom gradu, ne samo da je nije bilo u žiriju nego ni u publici, na izboru za mis. A na evropskim modnim pistama uvijek je tražena, dobrodošla i rado je viđen gost. Dok u Rogatici"

Polako" Bog je rekao: "Možeš kako hoćeš, ali ne možeš do kada hoćeš"!
Idi na stranu - |listaj dalje|