fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 26101 - 12.01.2011 : Zoran Janković Republika Srpska, Rogatica - best (1)

Sve će to narod pozlatiti!


Poštovani Fenikse,

Jeste, sve je tako kako ti kažeš. Eto-zato ja nisam htio izvršiti kategorizaciju, ne želim borački dodatak, nisam htio uzeti vaučere"

Kao nešto daju tebi, a ustvari tempiraju krinku sebi za novi mandat i bezobrazno visoke plate. Sve je to jedna velika laž i prevara. Evo "nagradnih pitanja" za one koji se "brinu" o boračkoj populaciji i invalidima:

  1. Koliko puta je veća plata tamo-nekom piskaralu u Ministarstvu rada i boračko-invalidske zaštite u (koju primi 12 puta u godini, plus topli obrok, plus zimnica, plus regres, plus dnevnice") od boračkog dodatka borca prve kategorije VRS (koju primi jedanput u godini)?
  2. Koliko zaposlenih ima u Ministarstvu rada i boračko-invalidske zaštite, šta ti ljudi uopšte rade i koliko je svako od njih (pojedinačno) i kako, svojim profesionalnim angažmanom, doprinio zaštiti prava boraca i invalida?
  3. Ima li u Ministarstvu rada i boračko-invalidske zaštite uopšte zaposlenih invalida i boraca i koji je to procenat?
  4. Da li borci i invalidi postoje samo zato da bi državni službenici imali izgovor za svoja radna mjesta ili su njihova radna mjesta uspostavljena da bi oni brinuli o borcima i invalidima?


Zvuči li vam ovo poznato: "Blagoje je još donekle govorio: "Sve će to narod pozlatiti! " Posle je okrenuo na: "Sve će to tebi bog platiti! " Naposletku se propije i tu skoro umre. A njegov sin prima izdržavanje iz invalidskog fonda i " prosi! "

Oooo Lazo Lazareviću, ooooo Branislave Nušiću, oooo Petre Kočiću, ooooo Jovane Sterija Popoviću, ustanite iz groba da opišete sramotu srpske vlasti, pošto majka u našem vremenu nije rodila junaka da je opiše.
Idi na stranu - |listaj dalje|