fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

sokolje - 25660 - 29.11.2010 : Dijete - best (0)

Znam sve o Sokolju!


Pozdrav svima na ovom sajtu. Za godine sam lagao i prvi tekst koji sam objavio bio je samo djelimično istinit, a nije bio ni detaljan. Sve sam to napisao da vidim reakciju drugih. U svojim tekstovima objavljujem istinu i samo istinu, nikog ne ponižavam niti omalovažavam.

Nisam bio dijete, ali taj dio teksta koji sam pisao kao dijete to nisam doživio ja nego moje dijete, ali to je tako i bilo.

Ne znam šta ti nije jasno u vezi događaja vezanih za 1. decembar 1993. godine, kao i od 9. do 10. maja 1992. godine. Ja pišem samo istinu ali ne sa papira već iz glave. Svi datumi su tačni, kao i sva imena, i mogu da vam kažem još puno drugih detalja, naravno ako vas zanima. Međutim, takođe želim da i vi meni saopštite nešto novo, što još nije napisano. A ja imam još mnogo toga.

Vaš ratni list, ne znam kako se zvao, sam čitao na Treskavici - Lupoč. Molim sve one koji su bili na ovom ratištu Sokolje - Rajlovac, da napišu svoje viđenje stvari, da opišu doživljaje. Pogotovu bih bio zahvalan i to da objavite slike sa tog ratišta... Sa druge strane, sve što vas interesuje vezano za Sokolje-Rajlovac-Briješće-Mijatović strana-Žuč - Bjelašnica-Igman-Treskavica ja mogu da vam napišem.

Pozdrav Dijete.
Idi na stranu - |listaj dalje|