fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

vojnicko_groblje - 23322 - 16.01.2010 : Velimir Adžić Ilijaš - best (0)

Vukićević Miće Ranko


Vukičević Miće Ranko je bio borac Ilijaške brigade. Njegovi posmrtni ostaci su preneseni u Vojničko spomen groblje. Spomenik mu se nalazi odmah na ulazu u groblje sa lijeve strane, negdje među prvim. Ti ga nemaš u sekciji SRK Groblje. Pogledaj pa to dopuni.

Velimire,
mnogo hvala na ovoj ispravci. Vjerovatno sam preskočio grob prilikom slikanja, ili nisam objavio sliku. Znaš, dosta grobova sam slikao po dva puta pa pored ovih 948 slika imam i dosta onih koje su ostale neobjavljene.

Bio bih zahvalan svima onima koji primjete neku grešku u imenu, imenu oca, prezimenu, godini rođenja ili smrti, da mi to i jave kako bih to ispravio.

Prilikom slikanja, na nekim fotografijama se ne vidi godina pogibije pa ću i to dopuniti.

Imam namjeru da prilikom moje sledeće posjete Vojničkom groblju u Sokocu ponovo slikam neke grobove, jer ima nešto slika na kojima slike na spomeniku nisu najjasnije. Takođe moram da provjerim broj reda u kome je sahranjen neki borac, a nakon toga ću objaviti i redni broj u redu, što bi bilo nešto kao "x" i "y" kordinata Vojničkog groblja u Sokocu. Pogađate, ovo je zbog toga što namjeravam da napravim mapu groblja i da je objavim.
Idi na stranu - |listaj dalje|