fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

novosti - 22800 - 28.10.2009 : Sokolac - best (0)

Nije bilo za Željka


Tomiću, apsolutno si pogriješio. Ovo što sam napisao nema veze sa tobom, niti sam i jednu rijec uputio ka tebi. Ja tebe uvažavam, nego onom nekom što se predstavlja meni nepoznato. Njemu jer on je haos, sve kritikuje. Ja sam rekao ono sto sam vidio i čuo i šta se dešava u Sokocu. Tačno je da ne živim u Sokocu, ali redovno dolazim.

A sada Željko nešto i za tebe. Ja sam završio fakultet, prije tebe, malo teži fakultet od tebe, i mislim da mi je prosjek bio malo bolji od tvoga 9. 20.

Poštovani,

evo da ti se izvinem, ja sam stekao utisak da ti u vezi eolske energije odgovaraš meni. Uostalom, neka posjetioci foruma sami odluče ko bi se kome trebao izvinuti. Međutim, sve moje tvrdnje i dalje stoje, a o podacima koje sam naveo možemo diskutovati koliko god ti je volja. Samo treba da znaš da sam ja spreman svoje pisanje potkrepiti činjenicama, kojima već odavno raspolažem.

Što se tiče prosjeka i težine fakulteta, ja vjerujem u onu narodnu da "papir trpi sve". Drugim riječima, ti meni možeš reći bilo šta ali ja ću u to povjerovati samo ako saznam sa kim imam čast da "ukrstim koplja". Skidam kapu svim fakultetima, ali Beograd je Beograd. Baš kao što naš narod kaže: "Dvaput je dvaput ali Brena je Brena! " Ili kako Živko Kekić, moj omiljeni profesor iz srednje škole jednom prilikom reče: "U Beogradu se može naučiti više na ulici nego u Sarajevu na fakultetu! ". Da napomenem i to da je to bilo 1979. godine i da je on bio sarajevski student.

Ako te ne mrzi javi se na slavicnetŽhotmail.com, pa da onako privatno prodiskutujemo o težini fakulteta kao i o prosjeku ocjena. Do tada te molim da se uzdržiš od vrijeđanja i ponižavanja onih koji objavljuju svoje komentare, bez obzira na njihova mišljenja. Na ovom forumu svako može reći što misli, naravno u okvirima lijepog ponašanja.
Idi na stranu - |listaj dalje|