fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

vogosca - 21363 - 14.04.2009 : Struja struja - best (2)

Perivoj


On sjedi nepomično, sa suvišnim krilima, i samo spava, spava... Kadikad otvori oči i gleda oblake kako putuju u beskraj. Kadikad, zacuvsi zov visine, rasiri krila, ali ih odmah skupi: zna da će prvim zamahom udariti o žice kojima su mu ukrali život.

Nemam pojma ko je ovo napisao, ali volim boemsku poeziju i tako mi se uvijek neka glupost valja u glavi. Međutim, znam zašto sam ovo napisao. Napisao bih ja mnoge stvari ali me muče datumi, pa se bojim da ako pogriješim da će neko replicirati ili pomisliti da lažem. Onda ja puknem i jebi ga. Ako primjećujete uvijek u nekoj svojoj priči izgleda da tražim podrsku "Vogošćanina Pravog" i otprilike je dobijem, tako je bilo i ovoga puta.

Sjećam se da smo jednom prilikom došli na Perivoj. Trebalo je da se odradi neka akcija na Žuči. Odjednom stize najgluplja komanda koju sam u ovom ratu doživio. Svo ljudstvo da se povuče sa položaja jer "Vaske" treba da ispali prvu "krmaču". Svi su se povukli, a gore pored praznih rovova su ostali tenk T-72, dva tenka T-55, dva BVP-a. Osim toga za svako od tih vozila bila je istovarena rezervna dopuna granata.

Sva je sreća pa muslimani nisu uhvatili tu vijest na vezi, ko zna šta bi posle bilo. Ne sumnjam da mi to ne bi povratili, ali pitanje je za koju cijenu.

P. S. "Oko" uskoro imam namijeru obici neke svoje prijatelje u Bijeljini i Brčkom, pa ako si za jedno pivce pošalji mi broj preko gospodina Tomića.
Idi na stranu - |listaj dalje|