fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

politika_film - 20747 - 23.02.2009 : Aco - best (1)

Filmovi u cilju ustaške propagande


Svima nam je dobro poznato koliko je bila uticajna muslimanska propaganda u toku rata, tako da ne moram trositi reči pričajući o njoj!

U poslednje vreme sam imao priliku da dođem do nekih 20-tak filmova iz BiH, produkcije snimljenih u zadnjih 10 godina.

Ljudi, verovali vi ili ne, u svakom od njih je pored glavne radnje, koja zna da bude i zanimljiva i komična, tu negde ugurana sporedna u kojoj se govori o njihovom stradanju od strane Srba.

Najtužnije od svega je to sto u mnogim od tih filmova glume upravo glumci iz Srbije, to jest Srbi.

Za sve ove godine posle završetka građanskog rata nije snimljen ni jedan film o stradanju srpskog naroda a oni propagiraju i dalje svoje stradanje čak i kroz komedije...

O cemu se više radi?

Verovatno da su navikli da kukaju i glume žrtve pa su videli da im to prolazi kod sveta...

Gledajuci te filmove, shvatio sam jednu oporu činjenicu. Dokle god me gledaju tako kao što je u filmovima nema pomirenja ni zajedničkog života.
Daleko im lepa kuća!

Filmovi:
  1. Gori vatra
  2. Armin
  3. Put lubenica
  4. Sve džaba
  5. Grbavica
  6. Remake


Aco,
otvorio si temu o kojoj sam već pisao, a imao sam namjeru još dosta da pišem. Ja bih dodao da bi "Gori vatra" bila i dobar film da se iz nje isječe onih nekoliko minuta ustaške propagande. Kako ono naš narod kaže ( a možda sam i ja to izmislio): "Nekoliko trulih šljiva pokvari sav pekmez". Ja bih ovoj listi dodao nekoliko američkih filmova, poput filma "Pucanj kroz srce", koji su nanijeli još i veću štetu srpskom narodu. Mislim da to šteti i muslimanima jer oni sada imaju nerealnu sliku prošlosti jer su predstavljeni kao jedine, i mnogo veće žrtve, nego što u stvari jesu. Iskreno rečeno, to meni ne smeta, jer je to kontra-produktivno njihovoj dugoročnoj politici, tj. stabilnoj Bosni i Hercegovini. Njihovo slijepo prihvatanje američke politike će jednog dana dovesti do ocjepljenja Republike Srpske. A kao rezultat toga, oni će od nas Srba dobiti onu stvar i Oskara za politiku"
Idi na stranu - |listaj dalje|