fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

ogovaranja - 18316 - 17.07.2008 : Zli Bob Sokolac - best (0)

Došlo doba da se zatvor proba


Pa ne mogu da vjerujem da u mom gradu umire sport i kultura, da maha uzimaju ovakvi likovi kao sto su ovi pohapseni. Jesu li ovo vaši idoli? Jel' ovome treba da pridajemo pažnju? Ja sam zatečen da ovo sve gledaju naši policajci i ne procesuiraju ovakve da ne truju okolinu. Bože sačuvaj!! A valjda se zabavili talovima i lopovlukom, silni inspektori u gradu. Znate li da u Sokocu od inspektorskog kadra nema vise niko ko ima tri čiste u glavi. U Sokocu se regrutuju novi inspektori koji ćutanjem, neradom, guranjem glave u pijesak i podržavajući ovakve dobijaju unapređenje i idu u Pale u CJB. Tamo su svi veterani i velikani policijske službe koji su sa ovakvim gore navedenim atributima zaslužili unapređenje. Moji sugrađani, silan je kriminal u našem gradu a tek u P. S. Sokolac, to je strašno. Dok se policija rastaljuje a lopovi uzimaju svoj danak, Sokolac nikad naprijed neće.

P. S. Željko znam da ti je potajno drago! A i neka je, znam da su se pojedini doticali tebe i tvoje imovine. Eto vidiš dođe i njemu kraj. Ima Boga!

Bob,
izgleda da ste vi svi u zabludi što se tiče Glofa 4, koji je prije par godina ukraden iz moga dvorišta. Ja nisam bio vlasnik tog auta, niti sam dao jedan-jedini evro za njegovu kupovinu.. Naravno da mi je drago što se sve ovo desilo. Samo se pitam zašto misliš da krijem da mi je drago što je neko počeo da po Sokocu trijebi "gubu iz torine".
Idi na stranu - |listaj dalje|