fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

ogovaranja - 18145 - 23.06.2008 : Dream - best (0)

Koševina ipak počinje


Posle kraće pauze, na scenu su opet stupli lažni mafijaši Drinčić i Krša. Nakon zaposlenja u parku, gdje su čuvali mal i sijali povrće i gdje su se pokazali kao izuzetni vrtlari, sada su našli i honorarni posao! Bivši i sadašnji SDS-ovci počeli su da prave zgradu u centru grada, a kao projektante zaposlili su dobro poznate stručnjake Drinčića i Kršu.

Njihov zadatak je da zatežu žutu traku i hodaju po čitav dan oko prostora gdje će zgrada biti izgrađena, sa zaštitnim šljemovima i u slučaju da nestane svježeg novca da preuzmu neki od kredita na svoja imena. Pošto SDS_ovci nisu mogli nabaviti velike šljemove Drina je morao obrijati glavu da bi ga barem malo mogao navući iako je postojala sumnja da bi iz tako obrijane glave na ovim tropskim vrućinama mogle da ispare sve ideje. Oni imaju ljude na Palama i Lukavici tako da sa svojim rešenjem o stalnom zaposlenju iz "PARKA" mogu uzeti, preuzeti, prepustiti bilo kakav kredit ili lizing.

Međutim, tek što su počeli raditi, Krša je nestao i niko nije znao gdje se on nalazi. Gradom su kružile razne špekulacije, jedni su govorili da je otišao po materijal, drugi da je otet, treći da je na moru, ali ispostavilo se da je ipak bio otet jer nije Paljane ispoštovao za ratu lizinga koju je preuzeo da bi se nekih 5-6 dana vozao po Sokocu sa bezobraznim golfom 5.

Najviše se prepao Drina, jer on bez Krše nije mogao niti da projektuje niti da započne koševinu parka koja je već uveliko trebala da počne. Ali nezvanično saznajemo da je Krša pušten i da će koševina sutra moći da počne.
Idi na stranu - |listaj dalje|