fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

slavuj - 17740 - 26.04.2008 : Slavko Jovičić - Slavuj Istocno Sarajevo - best (1)

Sabina - pazi snajper, pazi mina!!!


Teško ćemo se razumeti uvažena gospodjice ili gospodjo Sabina. Kežeš da su Juka i Caco bili vodje paravojnih jedinica u Sarajevu??? Pa, kako ih onda Alija Izetbegović postavi za komandante regularnih jedinica tzv. Armije BiH i od običnih kriminalaca napravi i unapredi u generale??? Zar nije malo nelogična tvoja tvrdnja o tim zločincima, koje su muslimanske snage likvidirale, jer su i previše naneli zla sarajevskim Srbima, pa jedno vreme i Hrvatima i muslimanskim protivnicima njihovih zločina.

Cela tvoja priča mi se nešto ne uklapa u celi mozaik sarajevske kasapnice za Srbe. I ti kažeš da si bila očevidac svih događaja u Sarajevu??? Kako je to bilo moguće da se slobodno krećeš po Sarajevu, a da pri tome ne stradaš od srpskih snajperista. Hvala Bogu što si ostala živa i što nisi stradala od silnih snajperista, a eto, ti si svedok svih dogadjanja u Sarajevu! ?

Neću te pitati mnogo, jer nisi ni dužna da odgovaraš, ali te želim podsetiti na stvavičnu smrt prof. dr Milutina Najdanovića, kojeg si kao medicinski radnik u bolnici morala poznavati, jer se radilo o jednom od najpoznatijih sarajevskih univerzitetskih profesora i doktora medicine.

Već sam ti rekao da saćekaš još malo i uverićeš se u malo drukčiju istinu od te tvoje.

I još samo da te pitam da li si ikada čula da su postojale javne kuće u kojima su silovane Srpkinje u Sarajevu. Samo ti navodim dve lokacije - podrumi hotela "Zagreb" i "Evropa".

Ali dobro. Nemem nameru da te ubedjujem u bilo šta što ti ne želiš da prihvatiš barem kao drukčije mišljenje od tvog.

Tadašnja Jugoslovenska Narodna Armija (JNA) je bila jedina regulerna vojna formacija u SFRJ, pa i na prostoru BiH. Nažalost, tadašnja JNA nije odgovorila svojim ustavnim zadacima, a to je zaštita spoljne i unutrašnje bezbednosti zemlje. Jer, da jeste - svi secesionisti koji su separatističkim političkim i vojnim aktivnostima radili na razbijanju legalno priznate države i članice Ujedinjenih nacija, tadašnje SFR Jugoslavije - bili bi pohapšeni i bili bi osudjeni najvećim kaznama za najteža krivična dela: rušenje ustavnog poretka SFRJ. No, to je sad već istorija, koju nećemo pisati ni ti, niti ja, ali ta istorija će biti mnogo drukčija od one koju si ti ponela iz Sarajeva....
Idi na stranu - |listaj dalje|