fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

ogovaranja - 17493 - 27.03.2008 : Zli bob Bombo - best (0)

RE: Oni imaju regularne izvore zarade


Lažnjaci pobrkali lončiće!!!

Dva najveća lažnjaka koje je Sokolac ikada imao, pošto su uspjeli da se loguju i počeli da surfuju, počeli su i da pišu sami o sebi na našu sreću, jer su trenutno u našem gradu predmet sprdnje za sve one od 7 do 77 godina, upravo zbog toga što nemaju žute banke, i što se vozaju tuđe aute, ali i zbog zablude da imaju i da im neko zbog toga zavidi. Ulica i lokali bruje o mahanjima Jokanovim pištoljima, uvoznim ( posuđenim od braće Paljana ) autima, zaplenjivanju od strane MUP-a, lažnom mafovanju sa OKM. Lažnjaci su zbog siromašnog fonda riječi i pravopisne nepismenosti, nekoga pismenijeg angažovali da im sastavi tekstove (replike na tekstove o njima), kako bi na "ajternet" izašli sa malo kvalitetnijim tekstovima.

Sudeći po njihovim dosadašnjim tekstovima koji su bili kratki, nekulturni, nepismeni i slabo razumljivi ovaj poslednji "Oni imaju regularne izvore zarade" nije njihovih ruku djelo.

Lažnjaci imaju "trip" da su im ovi tekstovi sa net-a podigli rejting i da su tako postali omiljeniji i poznatiji u našem gradu.
Idi na stranu - |listaj dalje|