fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

ogovaranja - 16869 - 27.12.2007 : Kleco Margetici - best (0)

Samo mladje na presto! ! !


Vidim da je u toku 4-ti krug glasanja i da su u igri pravi kandidati. Kad kažem pravi, mislim pravi za nasu opštinu. Mislim da je sada svejedno ko će od njih biti lider ali i mislim da šansu treba dati mlađima, jer na njima svijet ostaje. S obzirom da naši mladi odlaze sa naše opštine zbog nedoličnog životnog standarda, gdje se oni osjećaju nelagodno jer nisu navikli na raskalašno trošenje, treba izabrati prave mlade kandidate koji su svakako tu, koji hoće, žele i mogu.

Zato mislim da su nase najbolje rjesenje Lažni Sicilijanci(Drina i Krša). I stoga njima dajem 10 glasova. Oni imaju pare, znanje i hoće ovu opštinu da preporode. Okušali su se u svojim lažno-privatnim biznisima i vidjeli su da sve mogu. Oni imaju poznanstva u svim bankama (osim u Svjetskoj banci), tako da kada dođu na presto donijeće svjež novac a za njim i strane investitore.

S obzirom da ih izaberu, a oni ne prihvate kandidaturu, rješenje su Kalfe (Čela i Musaka), zato njima ide 8 glasova. Oni nemaju svjež novac ali imaju stečeno znanje na Svjetskoj visoko skolskoj ustanovi "Balegga University", tako da je neupitno da li će se moći uhvatiti u koštac sa vremenom i pokrenuti opštinu, a time i već odavno zastalu privredu.

Ako i oni odustanu od kandidature, sledece rješenje je Putko i Barbike. Putko već odavno oproban, iskusan i izmuzen svakako, zna gdje stao i odakle nastaviti, a i da ne zna reće mu Barbike. Zato Putku i Bretz Barbikama 6 glasova.

Ovi gore navedeni su top tri, a za rezervne kandidate glasovi idu ovako:
Sisku i Mundiru - 2 glasa.
Homo Economicusu - 2 glasa I
Ziki Belovicu 1 glas, jer je on najstariji kandidat, al ko zna kako ce se sledeci krugovi glasanja odvijati.
Idi na stranu - |listaj dalje|