fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

ogovaranja - 16862 - 27.12.2007 : - best (0)

Kad ce stari u zatvor...


Nije uopšte upitno kako šu ja nešto shvatiti ili prihvatiti. Problem je što ovaj narod ništa ne shvata. Problem je što je 90% sokočana bilo zavrbovano od strane terorističke organizacije SDS-a.

Problem je što zatvaraju čovjeka na osnovu anonimne dojave i što sokolački inspektori lojalni SDS-u kradu ugovore iz arhive da bi mogli da ga zadrže u pritvoru 48 sati, a niko ne postavlja pitanje koliko je ukrao Savo Krunić i kako je odvojio od šumarstva i kupio "Romasok". Ali takve ovde ne zovu lopovima i kriminalcima, nego jednostavno kažu "snašao se čovjek". Niko ne dovodi u pitanje kako je stekao svoju imperiju Nebojša Erić zvani Drkelja i koliko se ilegalno građe proturilo preko njegove pilane pod pokroviteljstvom Vlajka Sekulića i Gorana Stanića a svi znamo ko je bio Drkelja prije 10 godina. Niko ne postavlja pitanje zašto je smaknut Risto Jugović i kako je Ranko Renovica preko noći postao milioner kupivši osiguranje nejgovim parama. Niko ne postavlja pitanje kako je Mirko Pandurević došao u posjed "Romanijaputeva".

To su sve zaslužni građani i sposobni ljudi pa su se snašli i njih ćemo ostaviti na miru. A daj da proganjamo Šanja koji je tek sjeo na direktorsko mjesto i koji je spriječio da i A. D. Romanija opljačkaju i kupe u bescjenje, pa onda isjeku u staro željezo i ostvare dobit od najmanje 10 miliona maraka a placevi da im ostanu onako u treseljak.

Nemoj da misliš da ja branim nekoga od njih, pogotovo braću Čolović, naprotiv ne mogu očima da ih vidim ali bi se onako iskreno radovao kad bi ta fabrika vode proradila pa neka onda traže tržište i žedne Arape da im prodaju vodu. Ali samo neka se nešto od privrede pokrene na ovoj opštini osim VUB-a.

Pišem ovo kao apolitična ličnost, ali što je mnogo mnogo je... :)
Idi na stranu - |listaj dalje|