fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

kk_glasinac - 16801 - 24.12.2007 : Sokolac - best (0)

Poraz u Limenci


Javljam se da ne ispadne da o košarci treba pisati samo kad ide. Ovi momci zaslužuju poštovanje i poslije poraza u kome su dali sve od sebe i na kraju sportski pružili ruku igračima "Rudara" iz Ugljevika. U nedelju u "Limenci" odigrana je prvenstvena utakmica između KK "Glasinca" i veoma dobre i kvalitetne ekipe KK "Rudara" u kojoj su naši ljubimci doživjeli prvi domaći poraz od 72-76 u ovom prvenstvu, a čini mi se da je to jedini poraz u "Limenci" u posljednje 2 godine.

"Vandali" su kao i uvijek bili fenomenalni ali i malo agresivni u trenutcima kada smo gubili što. Našim košarkašima nemamo šta zamjeriti jer su se borili do posljednjeg atoma snage. Šut ih je izdao na ovoj utakmici za razliku od protivnika kome je u drugom dijelu sve što je šutnuo upalo u koš. Porazu je uveliko doprinjela povreda Igrora Krsmanovića (uopšte nije ulazio u igru) jedanog od najiskusnijih i najboljih odbrambenih igrača lige. Za pobjedu su nam falili upravo njegovi koševi.

Bez obzira što vam je sreća okrenula leđa mi "Vandali" smo uz vas i bodrićemo vas sve dok se budete ovako borili za boje kluba.
Idi na stranu - |listaj dalje|