fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

politicari - 16774 - 21.12.2007 : Cica Romanijski Crvene Stijene - best (0)

Povelje, plakate ...


Povelja opštine Sokolac

Zoran Bartula - poltron SDS-a! Poceo sa kampa i dostigao do "gazde", preko utaje poreza pod pokroviteljstvom Bjelana i SDS-a. Preko otimačine pazara i mafijašluka sa bankama (a za sve to pojeo vuk magarca) udostojio se kao veliki patriota da napravi tržni centar, gdje pa u Palama. Hvala Sokočanima što me guraju a ja ću gdje mi je guzovima bolje. Pa ne mogu da vjerujem da narod konta da je to sve stekao, pa ljudi to je Bjelanovo a on je samo marioneta koja radi za neki procenat i pere pare za SDS. On i njegova guzara su ucijenjeni, a pošto im je dobro talasaj dok se može. Koja dobit, koji porez kakvi bakrači.

Pitanje: Zasto nije napravio trzni u Sarajevu ili u Banjaluci. Eto, to je naš grad u RS-u?
Odgovor: Zato sto tamo ne može da uživa zaštitu Bjelana i njegovih utjerivača.

2. Zlatna plaketa opštine Sokolac
Da ne ponavljam samo čitajte imena i sve će biti jasno i gdje su aktivni.

3. Srebrna plaketa opštine Sokolac
Milan Renovica. Ha, ha, ha! Istina je samo da je rodjen kako piše, a karijera nema veze sa njim, nikad je nije ni imao. Ja sam slučajno pratio utakmice dok je on pravio svoju mršavu karijeru. Naravno da će biti tu, jer nema ko i neće niko onda Bjelan ga postavi i pogura malo lovom. Po ko zna koji put!

Milena Marić protojerej stavrofor u CK RS, vjerna karika u sistemu Sokolačkih lopova. Uvijek se zna njen dio kolača jer naredbe stižu iz Duhovnog doma.

Ostalim svaka čast i puno su mlađi i nemam pojma ko su.

Svaka čast ovoj djeci!

Pa Sokolac neće nikad iz tame. Nikada! Na našu žalost ovo je jadno, ovo je sprdnja sa narodom!

Zasto ne doktor Mlađo Djurđić nije dobio plaketu?
Zasto doktor Dragan Cajić nije dobio plaketu?

A svi kad zapne kuku doktore dijete mi nije dobro, jao doktore bolestan sam. Navedi te mi na listi ima li profesora, doktora, inženjera itd? E, pa moji Sokočani nama nema svjetlosti na kraju tunela.
Evo odgovora doktori, profesori i itd, oni neće da neko manipuliše sa njima. Neki neškolovani debil kojem je digitron najbolji drug. Dva broja sabrati to im je misaona imenica.
Idi na stranu - |listaj dalje|