fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

ogovaranja - 16640 - 10.12.2007 : - best (0)

Bilo jednom u Kaljini


Paljani su ovih dana radi ostvarivanja mega profita, a zbog malog broja klijenata, neračunajući (Drinčića i Kršu), iznijeli još jedan prijedlog ovoj dvojici Lažnjaka, koga su oni zdušno prihvatili, bez imalo dvojbe.

Naime riječ je o tome da ova dvojica Lažnjaka za auta koja su uzeli na vozanje (Micubiši i Čiroki), zakače prikolicu na kojima se nalazi ski-doo (sanke za snijeg). Za vozanje ove prikolice njih dvojica su odlučili da Paljanima uplate sav novopristigli kredit(oko 700 000 KM), tako da će moći da se vozaju do kraja marta.

Sanke su juče bile i na raspolaganju SDS-ovim kadrovima sa kojima su vozali babe i djedove do izbornih mjesta (već isprobani recepat SDS-a), ali ni sanke ni džipovi im nisu pomogli.

Mafijaš Krša je juče imao i manju nezgodu sa sankama. Radi se o tome da je vozeći jednu babu iz pravca Kaljine oko 6h i 30min, da bi ona dala svoj glas SDS-u, uletio malo jače u krivinu i tako prevrnuo babu i prosuo brašno i šećer namjenjen za babin glas. Ovu prouzrokovanu štetu mu neće priznati SDS (zbog fijaska), tako da će on morati snositi troškove liječenja babe i nadoknaditi za brašno i šećer.
Idi na stranu - |listaj dalje|