fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

ogovaranja - 16551 - 04.12.2007 : Boos - best (0)

Dešavanja u Sokocu


U Sokocu se dešavaju čudnovate stvari!

Pre par dana je vlasnik više trgovinskih radnji otvario novi objekat, koji je uveličan veseljem i slavljem sa mnogobrojnim zvanicama kako sa našeg područja tako i Sarajevsko Romanijske regije.

Ne sanjajući šta će da se desi dana 3. 12. 2007. godine u večernjim satima, "nastaje gungula" sa rukovodećim kadrovima kako u P. S. Sokolac tako i CJB Pale. Pesjednik vlade M. Dodik ponašao se kao nekada Slobodan Milosevic u Ševeningenu, popije koju više i onda priča nebuloze i izdaje naredbe preko telefona, koje mu diktiraju dojučerašnje Sokolacke kabadahije Braća čolovici i nepismeni Direktor "Srpskih šuma" Šanjo. O ovome će tek da se čuje, ali mnogo detaljnije.
Gospodin "Velikan" se nije ni udostojio da navrati u grad koji mu je veoma omrznuo, niti je bio na promociji svoje velike stranke, na kojoj su prisustvovale samo nepoznate osobe, za koje niko nije čuo, osim za direktora Šanju koji će sve izgraditi i napraviti. Održati promociju u stranke 11. 00 časova, možete samo u gradu u kome je sve umrlo i umire i gdje dolaze samo besposličari jer misle da će biti malo vruće pogače pa da i oni zalape koji komad.

Sledi nastavak...
Idi na stranu - |listaj dalje|