fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

ogovaranja - 15721 - 31.10.2007 : Cica Romanijski Crvene Stijene - best (0)

Re: Urs Astra


Svaka ti cast brate, nije pametnija rijec recena ima mjesec dana. Lako je biti pametan kao Mujo, Pitar itd. Knjigu ispred sebe i udri dok ne poplavis. Glume mi ovdje pamet. Davno sam posumnjao u to i ti si me preduhitrio, i svaka ti cast. Ko prije djevojci, djevojka njegova!! Sve pohvale za tebe!

Pominju neke datume iz raznih aspekata zivota cak iz onih nebitnih koje normalan covjek ne bi opterecavao mozak. Tu se sutaju nekim datumima koje oni ni u snu snili nisu, nego daj malo da ja sad serem tu i palamudim. Kaze Mujo pravi novac, e ti si neki bezhljeb teski koji ne zna sta ce od dosade, zivot mu je dosadan i pun sranja svakodnevnih i jedva ceka da sjede na racunar i da lijeci svoje frustracije koje ima na pretek. A pitar ista slika, samo kontam sta bi bilo kad nebi postojale knjige, enciklopedije i ostala literatura. I zamolio bih Željka ako moze kad vidi i primjeti da se sluze literaturom da to ukida a ne da im dozvoli da lijece kompleks. Vidis da su debili i uzimaju ti vrijeme. Ti se nalozis ono u smislu vidi ovaj nesto zna, i to ode daleko.

Pomoz' Bog junaci!

Ciča,
evo i ja se pridružujem čestitkama za Urs Astrin članak. Međutim, ova dvojica gore pomenutih koriste literaturu nekih bošnjačkih sajtova, pa samo kopiraju. Nemaju šta pametnije reći jer im je gradivo novo, i nisu ga učili u školi. Srećom, postoje iskompleksirano-bošnjački sajtovi, koji se samo bave politikom i srpskom istorijom. Oni se bave istraživanjem i prepravljanjem, jer "istina boli". Ova dvojica samo ponavljaju kao papagaji. Eto, na primjer ja sam im napisao: "Izvini ako sam te šta uvrijedio jer istina boli", a oni mi to sada stalno ponavljaju. A ja se pitam: "Zašto mene treba da boli strana lijeva što su oni nastali od poturice? ". Imam ja i gorih "rođaka" od njih.
Idi na stranu - |listaj dalje|