fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

sokolac_komentari - 14740 - 19.09.2007 : Vojvoda Janko Sokolac - best (0)

Sjećanje na predizbornu tribinu


Danas je 19. septembar 2007. godine, u Sokocu je na današnji dan održana predizborna tribina SNSD-a. Kada se samo sjetima datih obećanja od premijera Dodika dođe mi da plačem. Od devetnaestog septembra prošle godine pa do danas u Sokocu se ništa značajno nije promjenilo osim što nečasne radnje sada pokrivaju razni Čolovići, Bulajići, Ilići, i njima slični.

Navodim vam citat izgovora premijera Dodika sa održane predizborne tribine u Sokocu. Citiram:

 • "Neće se više dešavati da na Sokocu... možete zamisliti koliko su pokrali kad su onom šumaru ovde našli trista hiljada koje je ukrao? Koliko imaju direktori? Koliko imaju njihovi šefovi? Čuj, obični šumar trista hiljada! Još je imao drskosti da prijavi krađu. Obezobrazili su se, pa misle da su u pravu. Nevjerovatna stvar!

  Uredićemo mi "Srpske šume", biće one za primjer. Neće otići sjedište ovdje iz Sokoca. Lažu vas kad govore da mi to hoćemo, to nije tačno. Hoćemo da budu još bolje, još organizovanije i da budu u funkciji naroda.

  Kako je moguće da pet godina iz ove šumarije ovdje nemamo ni jedan šlepera prve klase bukovine, sve četvrta i trća. Da li misli neko da mi to ne znamo. Sve su pokrivali razne Bjelice, razni Tupajići, ovi ili oni...

  Mora to da prestane, morate da se ohrabrujete, mora da se oslobodite, da se pobunite, a pobuna je ovo! Dovoljno je ovo ovdje veceras. Nemojte se bojati nema nikoga koga se treba bojati! Mora se ovdje vratiti život, mora se vratiti optimizam, ima nade! Ja tražim od svih da se okrenemo i da radimo za narod.

  Prije par dana sam okupio direktore i rekao im: prestanite da se folirate i kradete, počnite već jednom da radite za narod i svaki dan, kad se javljate, hoću da mi kažete šta ste dobro uradili za narod. Čim se jednom nejavite, gotovi ste. Pitajte, ja ne zovem dvaput.

  Jednom pozovem i kažem tako treba da se uradi, uvjek u najboljem interesu za ljude i za narod. Drugi put kad pozovem, smjena je. To neka znaju svi koji hoće sa mnom u kolo. Ovdje mora da bude discipline, ne može da bude nediscipline!
  ".

  Završen citat!

  U nadi za boljim vremenima, u što sumnjam sa ovakvom lokalnom vlašću kojom rukovode Šefovi miljenici Čolovići zajedno sa Cickom, Bože pomozi.
 • Idi na stranu - |listaj dalje|