fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

novosti - 13674 - 15.07.2007 : Vojvoda Janko Sokolac - best (0)

Pozdrav za WpD-a i Željka


I ja se slažem u tom pogledu da je to korisno za Sokolac ali sad će oni izmisliti priču da je skuplje takmičenje u drugoj lizi kako bi i dalje mogli da kradu lovu. Pa moraju se nečim platiti oni ukradeni MAKARONI. Postoji još mogućnost da ostanu u prvoj lizi jer predsjednik saveza gdin. Jelić nije potpisao odluku pa je to još jedna prilika da se ovaj gore navedeni trojac pokaže na djelu.

Ja se nadam da je gdin. Jelić pošteniji od njih i da će da odbije mito koje su ovi pripremili a porijeklo tog novca nije teško otkriti jer je Neđo Ilić već naredio brentistima koliko ko treba da da za opstanak Glasinca.

On će im te pare vratiti tako što će im dozvoliti kao i dosad krađu šume.

Jedino mi nije jasno da li onaj Dodik zna kakvog lopova drži u JP Šume Srpske, takvog lopova i mafijaša Sokolac ne pamti, ovi prije njega su bili isto loši ali za njega su mala maca. Možda to Dodik i zna ali veli ako njega smjenim ode i Šanjo a šta će onda "mali Šef"kad mu se skrešu krila.

Neđo Iliću molimo te pusti djecu neka slobodno trče za loptom a ti se vrati u šume sa Šanjom, ako šume ne možemo da spasimo od tebe moramo pokušati da bar djeci sačuvamo poštenje.

Ne šaljemo mi djecu na baru da uče kako se kradu bodovi već da ih uče kako se igra fudbal.

Ako imalo imaš morala, u šta sumnjam, zahvali ćeš se na mjestu predsjednika našeg Glasinca a vjeruj da će se to i Dodiku dopasti.
Idi na stranu - |listaj dalje|