fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

politicari - 13407 - 19.06.2007 : Vojvoda Janko Sokolac - best (0)

Fabrika vode u Sokocu


Čestitka gospodinu Miloradu Dodiku na otvaranju fabrike vode na Sokocu. Predsjedniče svaka Vam čast kada ste našli vremena da u ovom našem gradu otvorite onakvo "velelepnu fabriku", ali bolje bi Vam bilo da ste prije otvaranja fabrike provjerili dali će ona stvarno da radi ili je to paravan da bi Vas čuvena braća navukla da im odobrite nove donacije iz robnih rezervi kako bi oni mogli da potkusuruju svoje dugove.

Žao nam je što na onoj fešti posle otvaranja niste ostali duže pa da vidite kako ambulantna kola odvoze one koji ne slušaju "malog" šefa. Molimo Vas, pošto ste već jednom na Sokocu napravili grešku dovođenjem onog nesretnog lopova Neđu Ilića da tu grešku ne činite ponovo ogromnom podrškom koju pružate gladnoj braći koje okružuje ološ sličan njima. Šta se drugo može od njih očekivati kada su im vjerno društvo:

1. Žarko Krsmanović - čovjek koji je protuzakonito prodao UNIS,
2. Mirko Bašević - senilni penzioner,
3. Cvjetić Ljubo - onaj što krade makarone po bartulinoj prodavnici,
4. Krunić Dragan - Čolovićev nakupac koga neki ljudi ganjaju za ne naplaćenu stoku koju je od njih a u ime "malog šefa"kupio,
5. Tomić Milan - provjereni SDS socijalista što zajedno sa Žarkom prodade "Unis" i prođe nekažnjeno,
6. Rajko Bulajić - čovjek o kome se sve zna i čeka se pogodno vrjeme da ode u prdekanu,
7. Milica Mrdić - žena kameleon koja oblači dres onoga ko pobjeđuje.

Sva ova bratija ne vrijedi ni koliko jedan prosječni cicković zato je bolje da se sami što prije ogradite od gore navedenih persona.

Puno pozdrava za "Velikog Šefa" i da iskoristim ovu priliku da ga pitam kada će proraditi fabrika koju je on lično pustio u pogon.
Idi na stranu - |listaj dalje|