fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

vasi_komentari - 13184 - 07.06.2007 : Zlatan Sarajevo - best (0)

Prije nego što odem...


Želio bih, prije nego što odem sa ove stranice (na veliku radost pojedinaca), da Vam kažem slijedeće. Rođeni sam Bošnjak - musliman - Sarajlija, odgojen u porodici u kojoj je bilo i Srba i Hrvata tako da ja nemam usađenu mržnju prema drugima i drugačijem.

Pola mojih drugova je bilo srpske nacionalnosti a sa dvojcom se i dan danas dopisujem i viđam. Učesnik sam rata od prvog do zadnjeg dana. Nisam krao i ubijao, ostao sam bez jednog dijela porodice i imovine...

Nikad neću zaboraviti svoje ranjavanje, ranjavanje moje majke kada je išla na posao u ratnom Sarajevu... Imali smo sve, odjednom ništa. Vi nikad niste bili gladni kao što je bila moja porodica jedne prilike... Vi ne znate kako je bilo mojoj ranjenoj materi koja nije imala ništa osim makarona dati mojoj sestri koja je tada imala devet godina... mene poslali na Treskavicu, mog oca na Nišiće a njima nije imao ko da donese hljeba, vode i koje drvo da se ugriju. Moja sestra je vidjela čokoladu i bananu krajem rata... Vi to nikad niste osjetili na svojoj koži. Šta su njih dvije krive?

Nije mi krivo kad idioti poput Gromovnika ili Kokošara tako nešto kažu. Radi takvih je rat i počeo a kreteni još nisu došli pameti.

Krivo mi je kad pametni ljudi poput Željka, Ace, Mijata ili Dade ne mogu ili ne žele da shvate ono što pišem.

Kad Vam ja ovakav (a mislim da sam veoma umjeren) smetam na sajtu, iznoseći svoje viđenje kako ćete izaći na kraj za ovim ostalim Bošnjacima?

Hoćete li opet za puške? Nije mi jasno kako mogu pojedinci tvrditi kako su Srbi najtolerantniji narod na Balkanu a smeta im svako drugačije mišljenje? Zar je problem argumentovano popričati o svemu i svačemu, bez uvreda, psovki, prijetnji...

Smetaju Vam džamije, tvrdeći kako su fabrike zla, gadi Vam se sam pomen nečega drugačijeg što se ne krsti sa tri prsta... Dokle, ljudi, dokle??? Zapitajte se malo? Pa jeste li svjesni da ako opet pukne, ne dao Bog, neće od Srba ostati prah u Bosni... Ja Vam to ne želim, ali Vaša mržnja proizvodi drugu i sve tako dok ne pukne.

Pročitao sam na ovom sajtu i dobrih stvari, smješnih, poučnih. Nekad sam i ja napisao neke stvari u afektu koje nisam trebao... Pozdrav za Acu, Mijata, Dadu i još par pojedinaca a onoj dvojci... ma neću, ostaću kulturan.

Hvala Vam što ste me trpili na sajtu, bilo mi je zadovoljstvo otvarati ove stranice ali preko nekih stvari zaista ne mogu da pređem.

Želim Vam se najbolje u životu!
Zlatan
Idi na stranu - |listaj dalje|