fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

zlatan - 12911 - 25.05.2007 : Zoran Mirke Melburn - best (0)

Kako te nije sramota?


Kako te nije sramota?! Našli ste opet nekoliko desetina mrtvih tijela i digli ste frku kao da ste izmislili toplu vodu. Ako si toliko fer čovjek, kao sto tvrdiš, zašto još nikada nisi iznio ni jedan jedini podatak ni broj ubijenih ili nestalih Srba.

Ubijeđen sam da znaš i te podatke jer zvučiš kao jedno veliko njuškalo! Pola "vaših" grobova su ustvari "naši" grobovi (na žalost)! Gdje su one stotine odnosno hiljade Srba koji su poubijani i bačeni a i dan-danas se vode kao "nestali". Svi znamo kako su nestali, pa čak i ti to znaš.

Prije neki dan pročitah jedan kratak članak u ovdašnjim lokalnim novinama da Srbi "svojataju" tijela ubijenih samo da bi prikazali kako su nastradali u ovom ratu!!! Pa ko to svojata i čiji leševi i dan-danas šetaju Evropom i ostatkom svijeta. Cifre nikako da se slože. Prestani više da glumiš neku finoću i kulturu jer nisi ni fin ni kulturan, nego samo veoma bezobrazan.

Da imas imalo kulture i savjesti ne bi ni posjećivao ove stranice jer zapamti da ovde komuniciraš sa ljudima koji su izgubili braću, očeve, sinove, itd. Po mojoj slobodnoj procjeni ti si jedan obični dezerter koji se krio čitav rat iz hanuminih dimija i sakupljao informacije da bi danas mogao da se provučeš kod tih tvojih nepismenjakovića. Sada glumiš neku "čiviju" da bi im zamazao oči.

Vjerovatno su te ljudi provalili pa si sada dosao na "naše stranice" da nekome soliš pamet. Molim te, prestani da glumiš da si ono što nisi i razguli tamo odakle si i došao.
Idi na stranu - |listaj dalje|