fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

rat_sarajevo - 12824 - 18.05.2007 : Aco - best (1)

O Sarajevu za vrijeme rata


U Sarajevu je sve više radikalnog islama protiv kog se čak i Turci u Turskoj bore, bradonje (a nisu četnici) koji vam siju strah i trepet.

U Sarajevu je sve manje djevojaka kojima možes da vidiš lice, jer kako sam čuo dobijaju pozamašnu svotu novca samo što oblače te nindža-uniforme.

U Sarajevu je sve manje "sarajevske raje" a sve više ovih lažnih mučenika iz Srebrenice, Žepe, Rogatice... koji nisu znali gdje je Sarajevo dok nije počeo rat. Sada su dobili donacije da poprave svoje kuće po selima, gdje idu vikendom i uživaju jer su stare ćerpičare koje su srušene u ratu zamijenili lijepim i pristojnim kućicama... Pa se vraćaju u šeher i sole vam pamet, kupe najbolje trebe...

Sandzaklije, zar treba da kazem bilo šta za njih?! Nismo ih volili ni mi ni vi prije rata...

U Sarajevu sve više ljudi iz arapskih zemalja dobija državljanstvo, koje bosanska vlada široko daje, te kupuje placeve, pravi kuće...

Ja kao nekadašnji stanovnik Sarajeva se danas stidim što je moj rodni grad sada takav kakav je. I ne bi se vratio u takav grad da mi neko da sve. BiH je geografski u Evropi, a duhom u Aziji

Na grad jeste svakodnevno padalo stotine granata i za to su vec mnogi u Hagu gdje im se sudi ili su već osuđeni. A šta ćemo sa granatama koje su padale po Ilidži, Vogošći, Ilijašu? Može li neko da na ovom sajtu pred svima osudi onoga ko je sa Igmana poslao granatu na srednju školu na Ilidži gdje izginula djeca od 16 godina.

U toku rata na Grbavici i u Lukavici skoro da nije postojao civil da nije ranjen od snajperskog metka? Neka mi neko kaže da je to bilo u samoodbrani!

U proslom ratu, vi muslimani ste bili najbolji na polju plača, glumljenja žrtve, režiranja zločina... I da nije bilo naših izdajnika, Andersenova bajka bi se sigurno pretvorila u istinu a ti u zabu.

Da ne zaboravim da pomenem Horde koje su klali i vješali na vrbe, možda je i njima pun ku*** vehabija pa su o njima pjevali.
Idi na stranu - |listaj dalje|