fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

slavuj - 12411 - 21.04.2007 : Slavko Jovičić - Slavuj Istočno Sarajevo - best (0)

Srcem se navija, ljubavlju se voli (2)


nastavak

Zašto? Zato što vam niko na svetu ne može nametnuti zakon da nekoga ili nešto volite, ako to vi jednostavno ne želite! Da se ne uvrede "Partizanovci", od kako znam za sebe, navijam za "Crvenu Zvezdu". Zvezda se nosi u srcu, ona se voli i za nju se navija! Naravno da nikome ne osporavam njegovo pravo da navija za koga on ili oni žele. Ništa mi apsolutno ne smeta što Bošnjaci navijaju za svaku drugu reprezentaciju, koja igra protiv Srbije.

Što se mene tiče, mogu vala navijati za koga to oni žele. To je njihovo pravo ili problem, jer te selekcije uglavnom gube utakmice. Ali, i moje je pravo i ogromna ljubav da volim sve selekcije Srbije i da navijam za njih, bez obzira koji je sport u pitanju.

Da zaključim. Uopšte me ne interesuje ni rezultat utakmice BiH " Turska, koja se igra u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Samim time, ne pada mi na um da idem na utakmicu da je gledam. To ni u snu ne bih uradio! To je, dakle odgovor "Zlatanu" za koga ću "navijati" u toj utakmici.

Na kraju, prvo pozdrav za sve "Zvezdaše", pa onda i za "Partizanovce", naravno i za navijače BiH, ali ja sigurno nisam medju njima.

Pozdravi za sve,
Slavuj.
Idi na stranu - |listaj dalje|