fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

slavuj - 10792 - 01.11.2006 : Slavko Jovičić - Slavuj Istočno Sarajevo - best (0)

Ostajem isti onaj Slavuj!


U svakom slučaju, hvala ti Željko na podršci, lepim željama i razumevanju. Nema potreba da praviš bilo kakav otklon od toga da smo prijatelji iako se još lično ne poznajemo. Dovoljno je da pripadamo istom narodu i po naciji, veri i da imamo slične poglede na stvarnost, život i da budemo prijatelji.

Neprijatelji nemaju nikakvih dodirnih tačaka ni u čemu, osim u sili, mržnji, ubijanju itd. Naravno da se nikada ni na koga nisam ljutio, pa nisam ni na anonimnog autora. Svako ima pravo da javno govori o svemu, a pogotovo da pod lupu stavlja rad političara.

Slažem se da su mnogi od njih u politiku ušli iz lične koristi. No, uvjeravam i tebe i sve druge da sam ja u politiku ušao iz nužde, jer jednostavno nisam više mogao da gledam da primitivci, lopovi i razna bagra vredjaju dostojanstvo srpskog naroda.

U fokusu mog političkog delovanja uvek će ostati "mali i obični čovek", kojem se može i mora pomoći. Jer, Republika Srpska nije siromašna; Republika Srpska ima prirodne, privredne i intelektualne resurse za svaki daljni i ubrzani napredak u svim sferama života.

Ali, moramo prvo da stanemo za vrat lopovima i mafiji, koja se razmnožava kao kišne gliste. Lopovi i mafija iz našeg naroda su se preko noći, na patnji i krvi sopstvenog naroda, enormno obogatili.

No, o tom potom!

Ono što mogu da obećam - jeste čvrsta moja odluka da ostanem isti onaj obični smrtnik, kome cilj nije bio da se zovem samo političarem, već da tu političku poziciju iskoristim da sve učinim da se vrati dostojanstvo našem čestitom narodu; da sačuvamo biološko biće Srba na ovim, našim vekovnim prostorima i naravno da sačuvamo Republiku Srpsku kao trajnu kategoriju.

Na ovim pitanjima nikada niko sa mnom neće praviti bilo kakve kompromise.

Iako govorim u svoje ime i u prvom licu jednine, mogu slobodno da kažem da identične poglede na sva ova pitanja ima i Milorad Dodik. Iskreno govoreći, imaju i svi drugi relevantni srpski političari.

S poštovanjem!
Idi na stranu - |listaj dalje|