fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

2sr - 104769 - 17.12.2020 : Igor Ivanov Zagreb - best (2)

Beograde da li smiješ?


Izreka kaže da je "nada kurvina kćerka", pa ako bi se još osvrnuli na još jednu izreku "kakva mater takva i kćerka", dalo bi se zaključiti da je kćerka default-no nasljedila materin karakter i stručnu spremu.

Usprkos svemu, ipak se nadam, valjda se čovjek nada dok je god živ. Nadam se da će istina ugledati svijetlo dana, izbauljati iz ovih mračnih i jezivih tunela laži, izdaje, raznih frustracija nepismenjaka i bezkičmenjaka. I nadalje u prevelikom postotku je zastupljena komunistička ideja u našem nacionalnom tijelu i neobjašnjiva potreba žrtvovanja za drugoga, točnije za neprijatelja i mrzitelja svoga. U ovom slučaju hvala Bogu na tehnologijama koje su nam svima omogućile dostupnost informacija u raznim oblicima. Svako onaj koji ima potrebu i želju da sazna što ga zanima, u prilici je da se osvijesti i da se filtrira od vlastitih zabluda i neznanja. Srećom od malih nogu znam mnoge stvari koje su išle u prilog istini i moj srpski duh nije ni u jednom periodu moga života postao nešto drugo, iskrivljeno i usudio bi se reći neprirodno.

Laž koju je sproveo komunizam (a zapravo s nama na čelu, jer smo ključni za vlastitu propast) je toliko enormno golema i toliko smo kao narod uronjeni u istu, da je to doslovce katastrofalno i nadasve sramotno i ponižavajuće. Dakle, iako sam već više od tri decenije svjestan navedenog trovanja i zatupljivanja, svaki put me zaljepi za stolicu neka nova otkrivena istina.

Katastrofa je, po mome mišljenju, još utoliko veća jer tehnologija omogućava da istina može doprijeti da svakog pojedinca, pa usprkos tome primjećujem da je prave braće iznimno malo. Malo nas je, baš kao što je uvijek bilo malo naših mučenika. Vječito sami, otpisani i progonjeni od svih, a ponajviše i najbolnije od vlastitoga roda! Neko je na ovom našem sajtu u jednoj rečenici opisao sve: Ka "Rat u Bosni(misleći na ovaj zadnji) iznjeli su doslovno pojedinci iz naših redova". Ništa se zapravo nije promjenilo. I dalje pod srpskim barjakom stoje samo pojedinci. Čičina životna golgota i mučeništvo su naprosto neoprostivi, nesagledivi i nezamislivi. Nema nam tko suditi nego Bog, a smatram da nas je kazna sustigla i sve ove decenije od te sramotne i jezivo tragične 1946., mi samo tonemo u glib iz kojeg nam više ne vire niti glave. Doslovno gadljivo. Pogledajte i poslušajte, ako već niste ovog OZNA-službenika.

Smiješ li Beograde???

Idi na stranu - |listaj dalje|