fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

politika_amerika - 104721 - 28.11.2020 : Ex-ponto - best (8)

Ne otpisujte Trampa!


Poštovanje,

ima još više od mjesec da se neke stvari malo bolje sagledaju. Milioni ljudi u Americi znaju da je Tramp pokraden, a od svega najvažnije je da to zna i Tramp i da on čini korake da to i dokaže.

U Americi je tolika medijska blokada i đavolovi pipci su prisutni i u najsitnijim porama američke zajednice, a đavolje vlade svijeta (nažalost Kanada je tu veoma prisutna) daju punu podršku. Kada pominjem đavola ne koristim ga u retoričkom smislu, ovo što se dešava sada ni najgori i najpokvareniji umovi za koje smo tokom istorije čuli ne bi mogli smisliti. Sve ono što smo mislili da smo znali, od surovosti inkvizicije, fašističkog genocida, turskih kuća za mučenje... su dječije igrarije prema ovom đavoljem piru koji se odigrava oko nas i koji bi trebao da dostigne jako brzo pravi zamah širom svijeta.

Godinama već, na licu mjesta, pratim suptilnei manje suptilne, kabadahijske i sve ostale metode kojima Amerika kroji sudbinu planete; ja koji sam prošao užase rata u Bosni, koji sam vidio izdaje, licemjerstvo, jad... ljudskih karaktera i mogu da neskromno kažem da sam uspješno predviđao i objašnjavao stvari koje su većini bile iznenađujuće, ostao sam frapiran i totalno nepripremljen za sve ono što su mediji, establišment, CIA, FBI, velike korporacije... radile Trampu i svemu što je bilo vezano za Trampa u posljednje četiri godine.

Odlično znam koliko je svijet u mraku nakon ovih izbora, šta im se servira i koliko je i njihova (naša) svijest već zatrovana da guta ono što im se niz grlo gura.

Ali gdje ima želje ima i načina, pa tako uz neka saznanja koja su se godinama stekla, pomalo se i iskopa onoga što neki svim silama brane da izađe u javnost. Prijatelji, ne otpisijte Trampa i ove izbore tek tako.

Ima stara pravnička fraza u Americi koja kaže: "Fraud vitiates everything", a to bi značilo da ako se pronađe neki falsifikat i namjera da se podvali sve se poništava i ništa više ne važi.

Taj "Fraud" postoji u ogromnim količinama. Treba ga prezentovati na pravom mjestu, to je Vrhovni Sud (Supreme Court) i onda gledati kako miševi skaču sa palube.

To što republički korumpirani sudovi odbijaju žalbe Trampovog tima ide Trampu u prilog pošto to vodi prema Vrhovnom sudu kome će se jedino prezentovati prava i puna dokumentacija i dokazi o prevari (ja ovdje neću ulaziti u detalje)

Tramp baš danas kaže:

  • "The number of ballots that our Campaign is challenging in the Pennsylvania case is FAR LARGER than the 81, 000 vote margin. It's not even close. Fraud and illegality ARE a big part of the case. Documents being completed. We will appeal! November 28, 2020"

  • Broj lažnih listića je daleko veći od 81.000. Falsifikat i nelegalnost su veliki dio slučaja. Dokumenti se kompletiraju. Žalićemo se!)
  • Idi na stranu - |listaj dalje|