fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

politika_amerika - 104707 - 24.11.2020 : Ljuti Krajišnik Srpska Krajina - best (0)

Izbori u SAD!


Tramp počeo proces predavanje vlasti Bajdenu! Izgleda i Tramp slab naspram Duboke Države i te đavolske mašinerije.

Tramp je obećao da u njegovom mandatu Amerika neće ratovati i to je ispunio. Sada, kada Bajden dođe na vlast, doći će do velikih ratova širom sveta! Zivi bili pa videli!

Za nas Srbe i Srbiju, Republiku Srpsku, Kosovo, crno nam se piše jer Bajden je devesesetih otvoreno učestvovao u rušenju SFRJ, pljuvanju Srba, uništavanje Srba kako medijski tako i vojno. Bio je desna Ruka Klintonovih.

Sotona po imenu Hilari Klintona, žena lucifera Bila Klintona, najavljuje povratak na političku scenu na velika vrata kako kaže da Bajdenu bude od pomoći!

Kad pogledaš toliko zla na jednom mestu sigurno će doneti patnju, i nesreće mnogima šireći svoju američku demokratiju.

Nama Srbima po ko zna koji put crno se piše i od njih i srpskih političara prodanih!

Bože čuvaj nas!

RE: Izbori u SAD-uPoštovani,

nemoj tako, nije sve crno. Tramp je čovjek koji voli sebe, i zna šta treba da radi. On je već počeo kampanju protiv Bajdena, imaće on mnogoproblema sa Trampom. Pored ostalog, Republikanci su moćniji od Demokrata na svim nivoima vlasti, uključujući Senat i Vrhovni Sud. Već sada je sigurno da će Tramp biti republikanski kandidat na izborima kroz 4 godine.

Konačno, ovo nisu 90-te. Rusija i Kina su sada mnogo moćnije pa će svakako znati da brane i srpske interese, jer smo mi za njih veoma važan saveznik.
Idi na stranu - |listaj dalje|