fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 103901 - 13.11.2019 : Milenko Đurić Doboj - best (0)

Prijedlog predstavnicima boraca


Pozivam gospodinu Savčiću i gospodinu Vukoviću da pročitaju Aneks 4. Dejtonskog sporazuma odnosno Ustav BiH u dijelu gdje su taksativno nabrojana ovlaštenja parlamentarne skupštine i savjeta ministara pa da izađu na konferenciju za štampu i upitaju gospodina Šarovića da objasni zašto krši Ustav BiH kada izjavljuje da se mora učiniti sve da se dođe do novog poslovnika o radu da bi se deblokirao rad ovog važnog zakonodavnog tijela.

Moja pisanja na ovoj stranici nemaju težinu ali kada bi to pitanje postavila ova dva gospodina imalo bi itekako težinu u javnosti.

Za borce koji ovo čitaju na internetu imate Dejtonski sporazum i orginalan je čitajte ga pa ćete upoređujući sporazum i ono što imamo u praksi vidjeti kakvi su to veliki srbi prestavljali RS od 1995 godine do danas.

Ozbiljno razmišljam da prestanem pisati. Možda se još jednom obratim gosp. Savčiću i gosp. Vukoviću ali na veoma provokativan i pomalo bezobrazan način da vidim hoće li stati u svoju odbranu ili napasti mene da pišem gluposti pa ako izostane reakcija onda sve postaje besmisleno.
Idi na stranu - |listaj dalje|