fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 103899 - 12.11.2019 : Milenko Đurić Doboj - best (0)

Vrijeme laži


Gledam juče popodne farsu u skupštini RS i slatko se nasmijah kako srpski kvazipolitičari manipulišu sa politički nepismenim narodom.

Išao je TV prenos pa se svako od njih trudio da bude veliki patriota. Moram priznati da sam se iznenadio kada riječ uze jedan gospodin kojem ne znam ime ali za razliku od svijih prethodnika otvori razumnu i racionalnu raspravu. Izvadi gospodin list papira pa pročita naglas izvod iz Ustava BiH u dijelu koji se odnosi na nadležnosti BiH i tačno pročita kako piše u ustavu. Pa onda postavi sasvim logično pitanje zbog čega u informaciji nije tačno navedeno koje su nadležnosti prenesene na BiH i to po godinama prenosa. Poslije toga poče objašnjavati šta je patriotizam ali ne potraja to dugo pošto ga upozoriše da mu je isteklo vrijeme.

A da je imao vremena možda bi upotao prisutne Šarovića i Crnadka zbog čega učestvuju u kreiranju prijedloga zakona kada je to neustavno. Ili možda bi upitao zbog čega poslanici u prestavničkom domu BiH razmatraju zakone i učestvuju u njihovom donošenju kada je to neustavno.

Zbog svega naprijed navedenog gospodina kojem ne znam ime (potrudiću se da saznam) izuzimam iz kategorije kvazipolitičar.
Idi na stranu - |listaj dalje|