fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

akcije - 103421 - 31.05.2019 : Zeljko Tomic Sokolac - best (1)

Trista američkih dolara za Dušicu Tutorić


Za Dušicu Tutorić sam se zainteresova zato što je jedan sveštenik (možda čak i monah) nekim mojim prijateljima u Americi i Kanadi poslao SMS poruku sa molbom da joj pomognu da sakupi novac za operaciju.

Naravno da znam Neška. Bila je to zlatna generacija Glasinca! Pamtim ga više kao dobrog čovjeka, nego kao dobrog fudbalera. Molim vas da me opet pogrešno ne shvatite, ne kažem da je bio loš fudbaler, ali ipak mislim da mu je "čojstvo" bila jača strana.

Zadnje tri godine sam uglavnom provodio na tim našim prostorima, živeći na veoma skromnim prihodima, pa mi je poprilično postalo jasno kako se tamo doista živi. Na kraju sam ipak morao da ponovo odem preko granice, i evo već pet mjeseci radim u inostranstvu a još uvijek nisam zaradio da vratim dugove koje sam tamo napravio.

U svakom slučaju, sada, kada sam se uvjerio da Dušica Tutorić doista postoji i treba našu pomoć, odlučio sam da joj i ja pomognem. U Beograd sam već otpravio 300 američkih dolara, pa ću zamoliti Nedeljka Žugića da ih odnese i preda Dušici ili Nešku.

Takođe bih zamolio sve one koji su u mogućnosti da pomognu Dušici da to i urade. Nisu donatori oni koji imaju pare, već oni koji imaju srce.

Nadam se da će ova moja skromna donacija bar malo pomoći Dušici da još puno godina bude dobra majka, supruga, kćerka.

Za sve one koji odluče da pomognu: molim vas da se, nakon što uplatite novac, upišete na ovu stranicu i napišite koliko ste poslali. Nije to zbog vas, nego da "probudite" i druge da krenu vašim putem.

Bilo bi dobro objaviti i Dušicinu adresu i broj telefona (Viber, Whatsapp), pošto većina onih koji žive u inostranstvu novac šalju preko Western Union-a, a za to su im potrebni ovi podaci.

Još jednom molim sve one koji su u mogućnosti da pomognu Dušici da to i urade. Danas vi pomognite njoj, a sutra će vama Bog.
Idi na stranu - |listaj dalje|