fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

prepiska - 100855 - 01.07.2017 : NOMAD Srbija - best (2)

Daleko od Čačka, daleko od istine


Nisam pogođen paušalnim ocenama koje Mićo-Cacak iznosi u vezi mojih objava na ovoj stranici. Ono što se pojavi na ovom mjestu odobrava administrator, zar ne, tako da imam puno pravo da smatram da je i administratoru zanimljivo ono što mu pošaljem, i time pada u vodu tvoje pisanije.

Metod po kome sam došao do tragova koji jasno upućuju da ti "Mićo-Čačak nije ni blizu Čačka (valjda Čačak) neću ovde objasniti. Jasno je "Mićo" da si ti mnogo daleko ne samo od Čačka kao i od istine vezane za moje objave na ovom forumu.

Da li stvarno "Mićo" misliš da ja imam nadprirodne moći da "subverzivnim pisanjem" ovde mogu ikoga da oteram, pa nisu ostali učesnici tako plašljivi da ih "otera" nečije mišljenje? Ma daj bre, razmisli malo, pa nismo deca da ti neko poveruje u ovo!

Neke članke sam uzeo iz elektronskih izdanja, ali sam isto tako uredno i naveo izvor, kako i nalažu pravila foruma, a i ako baš hoćeš to je osnovna kultura u prepisci na internetu, zar ne?

Nisi naveo konkretno sa kojom to temom "nemam nikakvu sponu", pa nije valjda da sam toliko loše određivao rubrike i naslove, odnosno teme.

Pregledao sam prepiske i vidim da i nemaš neki broj objava na ovom forumu, a rekao bih da ti je ovo prva, pa odmah ćorak, e moj prijatelju kočnice ti ne rade baš sve, tako deluje tvoje pisanija, proklizavaš.

"Mićo-Cacak" mislim da samo "pripucavaš" u prazno. Ti me podsećaš na Čvorovića iz filma "Balkanski špijun" gde od ničega praviš "nešto".

Ako bude tvog odgovora na ovaj moj post, utvrdiću ono u šta sam ovde napisao. Nije pametno "ocenjivati" ljude kao što ti činiš, ne znaš ko ti je sa druge strane, a to se narodski zove srljanje.

Pozdrav NOMAD!
Idi na stranu - |listaj dalje|